1

Vælg Projekt

2

Vælg Indsamlings Type

3

Tilpas din Indsamling

4

Publicere din indsamling

Dansk Flygtningehjælps generelle arbejde

Hvor der er krige og konflikter er der flygtninge. De har brug for hjælp. Du kan gøre en forskel ved at starte din egen indsamling i dit eget netværk.Der er 65 millioner flygtninge og internt fordrevne i verden. Langt de fleste er kvinder og børn på flugt fra krige, konflikter, overgreb og nød. De har brug for hjælp.Dansk Flygtningehjælp har projekter i 40 lande. Vi er tilstede både i krigs- og konfliktzoner og i de nærområder, hvor langt størstedelen af alle flygtninge opholder sig. Vi sørger effektivt for beskyttelse og husly, vi uddeler mad, vand og nødhjælpspakker, landbrugsredskaber, såsæd og mikrolån. Vi bygger skoler, veje og genopbygger huse. Og vi hjælper flygtninge tilbage til livet.Nu kan du starte din egen indsamling og støtte verdens flygtninge.Sådan gør du:1. Klik på knappen til højre og opret din egen indsamling2. Skriv, hvorfor du ønsker at starte din indsamling og giv selv det første bidrag3. Send opfordringen rundt i dit eget netværk. Send den til venner, familie og arbejdskolleger. Du kan sende din indsamling ud via alle de sociale medier.

Vælg Projekt Læs Mere...

Sultkatastrofe truer børn på livet

Den værste sultkatastrofe i seks år har ramt dele af Afrika. Sydsudan er ramt af reel hungersnød og områder i Somalia, Nigeria, Yemen og en række andre uroplagede lande er på randen af katastrofe. Langvarige konflikter har haft konsekvenser for millioner af civile, som er tvunget til at flygte fra hus og hjem. Mange har mistet deres levebrød og har nu ikke flere penge. De risikere at dø af sult, hvis ikke deres muligheder for at skaffe mad forbedres væsentligt.Vi er der og arbejder i døgndrift på at forbedre fødevaresikkerheden i de berørte områder og i de kommende måneder intensiverer vi indsatsen yderligere. Din indsamling betyder livreddende hjælp til flere.

Vælg Projekt Læs Mere...

Hjælp familier på flugt fra krig i Syrien

Seks års krig i Syrien har drevet mere end halvdelen af landets befolkning på flugt og i alt har 13,5 millioner civile behov for humanitær hjælp. Børn og voksne har mistet alt og har akut brug for mad, varme og et sikkert sted at være.Dansk Flygtningehjælp er en af de største internationale humanitære organisationer, som arbejder med den syriske krise. Vi giver akut nødhjælp og beskuttelse til familier på flugt - både inde i Syrien og i nabolandene Jordan, Libanon, Irak og Tyrkiet. Vi hjælper hver måned tusindvis af syrere drevet på flugt fra verdens største humanitære katastrofe - vi skaffer husly, uddeler vand, mad og nødhjælp i form af tæpper, varmeovne, presenninger og køkkenredskaber.Du kan hjælpe ved at starte din egen indsamling.Klik HER for at læse mere om vores arbejde i Syrien.

Vælg Projekt Læs Mere...

Doner din fødselsdag

Doner din fødselsdag og lad den komme flygtninge til gavn. Måske har du bare ikke den samme glæde af at åbne pakker som du havde som barn. Måske vil du gerne give den glæde videre til nogen af de millioner af børn og familier der lever i flygtningelejre rundt om i verden. Dansk Flygtningehjælp har projekter i 40 lande. Vi er tilstede både i krigs- og konfliktzoner og i de nærområder, hvor langt størstedelen af alle flygtninge opholder sig. Vi sørger effektivt for beskyttelse og husly, vi uddeler mad, vand og nødhjælpspakker, landbrugsredskaber, såsæd og mikrolån. Vi bygger skoler, veje og genopbygger huse. Og vi hjælper flygtninge tilbage til livet.

Vælg Projekt Læs Mere...